Mitä kuuluu Merkatulle

Moikka! Tänä vuonna uusi vuosi, uudet kujeet - sanonta pitää todellakin paikkaansa ja vuosi on startannut meillä melkoista kyytiä. Viime aikoina ollaan päästy työstämään suuria uudistuksia ja erityisen innoissaan ollaan uudistetun verkkokaupan avaamisesta, josta kerrotaan teille nyt hieman lisää.

Merkattu.fi - verkkokauppa on saanut täysin uuden ilmeen ja uudet verkkosivut, joiden myötä toivottavasti meidän ihanien asiakkaiden shoppailukokemuksesta tulee vieläkin mukavampi ja sujuvampi. Uusina ominaisuuksina verkkokaupasta löytyy nyt esimerkiksi lahjakortit ja pakettitoimituksen valinta onnistuu näppärästi kaikkiin tilauksiin. Myös maksutavoista löytyy lisää valikoimaa ja vastauksia mieltä askarruttaviin asioihin pääsee tutkailemaan ‘usein kysytyt kysymykset’ - sivulta.

Uutena kokonaisuutena kehitimme Kantis-ohjelman, jonka kautta voimme palkita uskolliset asiakkaat ja tarjota rahanarvoisia etuja käyttäjillemme. Tehdyistä ostoksista ropisee asiakastilille pisteitä, joita voi käyttää tulevissa ostoksissa. Kurkkaa lisätietoa Kantis-sivulta ja lähde mukaan kohti uusia tasoja!

Tietokone, jonka ruudulla näkyy Kantis-ohjelman ohjeet.

Haalarimerkkivalikoiman jatkuva uudistuminen ja laajeneminen ovat olleet isossa roolissa meidän toiminnassa jo pidemmän aikaa, mutta tämäkin saa täysin uudet mittasuhteet tänä vuonna. Jo tammikuun aikana toteutettiin yli 100 uutta haalarimerkkikuosia ja erilaiset merkkikategoriat saavat reilusti uutta sisältöä lisää pitkin vuotta. Suuren suosion saavuttanut Toivecorneri on ottanut paikkansa osana Merkattua ja tätä kautta jatketaan teidän toiveiden ja äänen esiin tuomista säännöllisesti jatkossakin.

Koira ja henkilö työpöydän äärellä.

Tulossa on myös paljon muuta uutta ja jännää ja näistä kerrotaan myöhemmin lisää. Ja hei, meidät löytää nyt myös TikTokista - tulkaahan seuraamaan! Tervetuloa tutustumaan uudistettuun Merkattuun, antakaa palautetta ja heittäkää toiveita. Me ollaan täällä ja kuunnellaan!

Palaillaan!