Do what you love - you'll never work a day in your life

Merkatun matka starttasi vuonna 2016 opiskeluaikojen kokeilevana oppimisprojektina, joka erinomaisen vastaanoton saatuaan johti tämän porukan kohti hyppyä tuntemattomaan. Ja oli muuten yksinkertaisesti paras päätös ikinä!

Me ollaan korkeakouluopiskelijoille haalarimerkkejä luova yritys, jonka tavoitteena on yhteisöllistää opiskelijakulttuuria erityisesti opiskelijahaalareiden kautta. Aloitettuamme toimintamme, huomasimme pian kysynnän ja kiinnostuksen kasvavan hurjaa vauhtia haalarimerkkejä ja niiden käyttöä kohtaan.

Halusimme toteuttaa aidosti opiskelijoille suunnatun kaupan ja säännöllisesti uusiutuvan tuotevalikoiman, joka on luotu opiskelijoiden mielenkiinnon kohteista ja toiveista käsin. Merkattu on tuonut erilaiset kangasmerkit opiskelijoiden saataville verkkokaupan ja opiskelijatapahtumien kautta useiden vuosien ajan ja uniikit merkkimme ovat löytäneet jo yli sadan tuhannen opiskelijan haalareihin.

Teemme aktiivisesti yhteistyötä myös eri koulutusalojen opiskelijoiden ja opiskelijajärjestöjen kanssa. Parhaat muistot vuosien varrelta ovatkin syntyneet kohtaamisista opiskelijatapahtumissa, joissa ollaan päästy haalarikulttuurin sykkeeseen livenä. On niin siistiä nähdä ihmisiä hyvällä fiiliksellä persoonallisissa haalareissa!

Vuonna 2023, suurten unelmien ja kovan draivin siivittämänä seuraava steppimme oli avata Halarmärken - verkkokauppa Ruotsiin ja mahdollistaa merkkihuuma myös opiskelijoille Ruotsissa. Matka jatkuu kohti ääretöntä ja sen yli!

Let’s go and never stop the madness!

Jari-Ville

Anniina