Kantis-ohjelma

Vuosien saatossa Merkatulle on syntynyt vahva asiakaskunta. Pyrimme jatkuvasti kehittämään haalarikulttuuria ja laajentamaan valikoimaa ennennäkemättömällä tavalla opiskelijoiden hyväksi.

Uutena kokonaisuutena kehitimme Kantis-ohjelman, jonka kautta voimme palkita uskolliset asiakkaamme ja tarjota rahanarvoisia etuja käyttäjillemme.

Kantis-ohjelma palkitsee asiakasta tehdyistä ostoksista verkkokaupassamme. Jokaisesta käytetystä eurosta keräät asiakastilillesi pisteitä, joita voit hyödyntää seuraavissa tilauksissa.

Pähkinänkuoressa

Kantis-ohjelma muodostuu VIP-tasoista, joita ovat: Pronssi, Hopea, Kulta sekä Vipin Vippi. Etenet VIP-tasoilla verkkokaupassa tehtyjen ostojen mukaan.

Keräät pisteitä VIP-tasosi mukaisesti jokaisesta käytetystä eurosta. Saat pisteitä myös seuraamalla meitä somekanavissa.

Pisteet ovat käytettävissä seuraavien tilaustesi yhteydessä. Lisäksi asiakas palkitaan aina uuden tason saavuttamisen yhteydessä tasokohtaisilla eduilla. Tarkemmat tiedot VIP-tasojen eduista löydät alhaalta.

Pisteiden kerääminen edellyttää asiakastilille kirjautumista.

Miten homma toimii

1. Kantis-ohjelma

Klikkaa verkkokaupan etusivun vasemmassa alakulmassa sijaitsevaa Kantis-painiketta. Täältä löydät Kantis-ohjelman kokonaisuudessaan ja pääset käyttämään sitä.

Huomioithan, että Kantis-painike on näkyvissä vain etusivulla.

2. Kirjautuminen

Klikkaa 'Liity nyt'-painiketta, josta pääset kirjautumaan tilillesi. Kirjaudu syöttämällä syöttämällä sähköpostisi. Tämän jälkeen saat antamaasi sähköpostiin kertakäyttöisen numerokoodin, jolla pääset tilillesi. Kirjautuminen ei vaadi salasanan luomista.

Kirjautumisen jälkeen sinut ohjataan asiakastilillesi.

3. Asiakastili

Kirjautumisen jälkeen sinut ohjataan asiakastilillesi. Täältä näet tulevaisuudessa kaikki tilauksesi ja pääset muokkaamaan mm. profiilisi osoitetietoja.

Vasemman ylänurkan ikonista pääset muokkaamaan osoitetietojasi ja oikean ylänurkan ikonista pääset takaisin verkkokaupan etusivulle.

4. Päävalikko

Olet nyt kirjautunut sisään. Tämä valikko toimii päävalikkona koko Kantis-ohjelmalle, josta näet tämänhetkisen pistemääräsi sekä VIP-tasosi. Valikosta näet myös kuinka kerätä ja käyttää pisteitä, keräämäsi palkinnot ja edut, pistehistoriasi sekä VIP-tasot.

Pisteet

Kuinka kerään pisteitä

Käyttäjä kerää pisteitä asiakastilillensä tekemällä ostoksia verkkokaupassa ja tekemällä erilaisia tehtäviä, mm. sosiaalisen median kanavien seuraamisella.

Kuinka käytän pisteitä

Etusivun Kantis-painikkeen kautta löydät ‘Kuinka käytän pisteitä’ osion, josta voit vaihtaa pisteitä alekoodeiksi. Kun olet lunastanut alekoodin, löydät sen ‘Palkintosi’ - osiosta.

Vip Tasot

Pronssi

Rekisteröitymisen yhteydessä asiakas aloittaa Pronssi-tasolta, jolta pisteiden kerääminen alkaa. Pisteitä saa ostoksista ja seuraamalla Merkattua sosiaalisen median kanavissa.

Pronssi-tasolla asiakas saa 2 pistettä jokaista käytettyä euroa kohden.

Hopea

Hopea-tason saavuttaa, kun verkkokaupasta on tilannut yhteensä 100 eurolla. Kun Hopea-taso saavutetaan, asiakas palkitaan 5€ alekoodilla.

Hopea-tason etuudet:

10 pistettä jokaista käytettyä euroa kohden
5€ alennuskoodi
Merkattu.fi eksklusiivinen haalarimerkki

Kulta

Kulta-tason saavuttaa, kun verkkokaupasta on tilannut yhteensä 500 eurolla. Kun Kulta-taso saavutetaan, asiakas palkitaan 20€ alekoodilla.

Kulta-tason etuudet:

20 pistettä jokaista käytettyä euroa kohden
20€ alennuskoodi
Ilmaisen toimituksen koodi

Vipin vippi

Ultimaattisen, korkeimman Vipin Vippi-tason saavuttaa, kun verkkokaupasta on tilannut yhteensä 1000 eurolla. Kun tämä taso saavutetaan, asiakas palkitaan 50€ alekoodilla.

Vipin Vippi-tason etuudet:

Saa 40 pistettä jokaisesta verkkokaupasta käytetystä eurosta
50€ alennuskoodi
Ilmaisen toimituksen koodi
Erikoispalkinto

Kantis-ohjelman säännöt

Pienin mahdollinen alennuskoodin lunastusmäärä on 100 pistettä (1 euro).

  • Pisteitä voi käyttää kerralla niin paljon kuin niitä on.
  • Ilmaisen toimituksen koodeja voi käyttää kaikkiin tilauksiin.
  • VIP-tasojen palkintoja ei voi yhdistää muihin alekuponkeihin. Kaikki tason saavuttaessa saadut edut on käytettävissä vain kerran eikä niitä voi yhdistää toisiin palkintoihin tai alennuskoodeihin.
  • Euromääräisen alennuskoodin voi käyttää pienempään ostokseen kuin alennuskoodin määrä, mutta alekoodille jäävää loppusummaa ei voi käyttää uudelleen. Käytäthän euromääräiset alennuskoodit kokonaisuudessaan.
  • Kaikki kanta-asiakasohjelmaan liittyvät toiminnallisuudet löytää etusivun vasemmassa alakulmassa olevasta Kantis-napista. Täältä löytyvät mm.alennuskoodit, VIP-tasot sekä pistetiedot.
  • Pisteet vanhenevat, mikäli niitä ei ole saanut tai käyttänyt 12 kuukauteen.
  • Kantis-ohjelman kautta ostetut tuotteet ei ole tarkoitettu jälleenmyyntiin.
  • Pidätämme kaikki oikeudet muokata, muuttaa ja päivittää Kantis-ohjelmaa.

Mikäli sinulla on kysyttävää Kantis-ohjelmasta, ole meihin yhteydessä osoitteeseen: info@merkattu.fi

Muistathan aina kirjautua sisään asiakastilille oston yhteydessä, niin pisteet rekisteröityvät oikein.