Tilaa kustomoidut kangasmerkit Merkatulta!

Mistä tunnistaa oman porukan? Omasta merkistä tietenkin! Merkatun uuden kustomoitujen merkkien tilauspalvelun kautta voit tilata omalle porukallesi sellaisia merkkejä kuin haluat tai tarvitset! Mutta miten tämä kaikki toimii?

Porukoita on moneen lähtöön. On kaveriporukoita, työporukoita, erilaisia järjestöjä, urheiluseuroja, polttariporukoita ja montaa muuta. Kaikilla porukoilla on aina myös omia tunnuksia, kuten logoja, sanontoja, yhteisiä vitsejä ja niin edelleen. Olipa porukka millainen hyvänsä, niin yksi asia pitää: yhteiset tunnukset luovat yhteenkuuluvuutta ja kertovat tarinaa kantajistaan.

Nyt kaikille porukoille onkin hyviä uutisia, sillä oman tunnuksen tilaaminen kangasmerkin muodossa onnistuu kätevästi Merkatulta!

Kustomoituja merkkejä on toivottu meiltä aina silloin tällöin, ja toiveisiin on viimein
vastattu. Oman kustomoidun merkin toteutukseen on vaihtoehtoja vaikka millä mitoin aina materiaalista, merkin koosta, väreistä ja monesta muustakin asiasta riippuen. Näihin liittyen löytyy yksityiskohtaista tietoa tarkemmin Kustomoidut merkit -sivultamme.

Tutustutaan kuitenkin eri yksityiskohtien sijaan pikaisesti siihen, miten oman merkin tilaaminen onnistuu!

Miten tilaan kustomoituja kangasmerkkejä?

Yhteistyökumppanina pyrimme aina näihin kolmeen asiaan: parhaaseen laatuun,
tehokkuuteen ja asiantuntevaan palveluun. Siksi haluamme pitää myös tilausprosessin mahdollisimman simppelinä ja selkeänä.

Tilaat meiltä merkit helposti lähettämällä meille tarjouspyynnön sähköpostiin osoitteeseen info@merkattu.fi tai nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta.

Tarjouspyyntöön kannattaa sisällyttää seuraavat asiat:
1. Tilattavien merkkien koko ja kappalemäärä.
2. Toivottu toteutustekniikka, esimerkiksi ”brodeerattu merkki laserleikatuilla reunoilla”. Mainitse erikseen, jos olet kiinnostunut erikoismateriaaleista, kuten heijastinkankaista, neonlangoista tai muusta vastaavasta.
3. Aikataulu, eli milloin tarvitsette merkit perille.
4. Aineisto, eli visuaalinen materiaali merkkiä varten liitetiedostona. Otamme visuaalisen materiaalin vastaan mieluiten .png ja .jpg -muodossa. Huomioi visuaalisen materiaalin riittävä laatu painettujen merkkien kohdalla: kuvan minimikokona mielellään 1000 x 1000 pikseliä.

Eipä siinä sen kummempaa. Autamme myös aina mielellämme, jos tilauksen
asettamisesta herää kysyttävää!

Miksi tilata merkit juuri Merkatulta?

Satoja ja tuhansia kangasmerkkejä suunnitelleena ja toteuttaneena asiantuntijana meille on karttunut vankkaa kokemusta ja näkemystä siitä, millainen on laadukas ja aikaa kestävä kangasmerkki. Hyvältä näyttävää ja tuntuvaa merkkiä on myös helppo kantaa ylpeänä.

Merkatulta tilatessa voit luottaa aina siihen, että oman porukkasi merkin laatu on
huippuluokkaa. Tarvittaessa meiltä saa apua myös merkin suunnittelun kiemuroihin.

”Entä mitä oma merkki maksaa? Riittääkö pienehkön järjestömme budjetissa tilaa oman kangasmerkin tilaamiselle?”

Kustomoitujen merkkien hintaan vaikuttaa moni tekijä, esimerkiksi valitut materiaalit, merkin koko, tilattava kappalemäärä ja niin edelleen. Koska jokainen tilaus on omanlaisensa, on lähes mahdotonta sanoa yhtä totuutta lopullisesta hinnasta etukäteen. Varmaa on kuitenkin se, että merkin laatuun peilaten hintakaan ei päätä huimaa, ja kaikille löytyy varmasti sopiva diili.

Suurempia määriä tilatessa hinta merkkiä kohden luonnollisesti laskee. Jos kyseessä on siis esimerkiksi järjestön logo, joka ei joka vuosittain muutu, kannattaa säästää tilaamalla enemmän kerralla!

Lisää tietoa kustomoiduista merkeistä sekä vastauksia yleisimpiin kysymyksiin löydät Kustomoidut merkit -sivultamme. Ja toki meille saa aina lähettää sähköpostia, jos juuri etsimääsi tietoa ei valmiina löytynytkään, autamme mielellämme!