Sushi

3.80 sis alv 24%

Varasto loppu

Tuotetiedot

Koko: 8cm(l) x 5,2cm(k)
Reunat: Laserleikatut
Tausta: Silitettävä
Materiaali: Brodeerattu haalarimerkki

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 277 Osastot: ,

Kuvaus

Sushi – haalarimerkki

Sushi – haalarimerkki. Onnea ei voi ostaa, mut sushia voi – ja se on vähä niinku sama asia.

“Life without sushi is like sushi without rice.”

 

Brodeerattu haalarimerkki

Tämä haalarimerkki on brodeerattu. Brodeeratussa tekniikassa merkin päällysosa on ommeltu käyttämällä erivärisiä ompelulankoja. Brodeeraus tehdään pohjakankaan päälle, jolloin brodeeratut osat ovat hieman kohollaan merkin pinnassa.

Brodeeraus on yleisin vaihtoehto haalarimerkin valmistuksessa.

100% Brodeeraus

Sataprosenttisesti brodeeratuissa haalarimerkeissä koko kangasmerkin pinta-ala on brodeerattu. Merkin päällysosa on kokonaan lankojen peitossa. 

Silitettävä tausta

Silitettävissä haalarimerkeissä merkin taustassa on liimapinta, joka mahdollistaa haalarimerkin liimaamisen eri kankaisiin. Nämä haalarimerkit silitetään esimerkiksi haalareihin kiinni silitysraudan avulla. Tällöin merkkiä ei tarvitse ommella.

Lue tarkemmat ohjeet silitettävän haalarimerkin kiinnittämiseen täältä!

Laserleikatut reunat

Tämän haalarimerkin reunat ovat laserleikatut. Laserleikkaus mahdollistaa haalarimerkkien monipuolisemmat muodot ja merkin pysymisen halutun muotoisena. Esimerkiksi epäsymmetriset tai teräväkulmaiset muodot tehdään useimmiten laserleikkauksella. Laserleikattujen haalarimerkkien reuna on n. 2mm leveä.

Merkattu.fi – Haalarimerkkejä joka lähtöön!

Yhteisöllinen haalarikulttuuri on kasvattanut kiinnostusta myös haalarimerkkejä kohtaan. Vuodesta 2016 lähtien Merkattu.fi on tuonut erilaiset haalarimerkit sekä kangasmerkit entistä lähemmäksi opiskelijoita.

Jatkuvasti laajeneva valikoimamme pitää sisällään ajankohtaisia vapaa-aikaan sekä opiskelijaelämään liittyviä haalarimerkkejä. Meillä pääset myös osallistumaan haalarimerkkien suunnitteluun ja tätä teemmekin tiiviisti yhteistyössä eri alojen opiskelijoiden kanssa. You never know, sunkin ideoima haalarimerkki voi löytyä pian meidän kaupasta!

Verkkokauppamme tarjonta on laajentunut myös muihin opiskelijaelämään ja hauskanpitoon liittyviin tuotteisiin. Valikoimasta löydät esimerkiksi pelejä, asusteita, ompelutuotteita, haalarien oheistuotteita sekä paljon muuta hauskaa.

Meidät löydät myös Instagramista ja Facebookista!

Lisätiedot

Paino 4 g
Mitat 8.0 × 5.2 × 0.2 cm
Kategoria

,

Otsikko

Go to Top