Pullonavaaja Timantti

4.00 sis alv 24%

Varasto loppu

Pullonavaaja Timantti
Väri: Metalli
Materiaali: Ruostumaton teräs
Koko: 7cm x 7,6xm

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 0431 Osastot: ,

Kuvaus

Pullonavaaja Timantti, tuo etkojen pelastaja. Se tunne, kun olet avaamassa elämäneliksiiriä vastaavaa Happy Joe:ta tai suuta hivelevää kauden parhaimmillaan olevaa IPA:a ja huomaat että sinulta ei löydy pullonavaajaa. Kaverisi huomaavat sinun hätäisen ilmeen, onhan nyt perkele pullo saatava auki. Kahtena ainoana vaihtoehtona sinulla on Pekan Siberia-nuuskapurkki sekä Räntä-Jaakon alahampaat. Jo pelkkä ajatus Siberia-nuuskapurkin läsnäolosta saa sinut voimaan pahoin. Räntä-Jaakon itsesuojeluvaisto on kokenut kovia nuorempana, kun pullon avaaminen hampailla oli olevinaan niin coolia. Jos hän ei sitä ajattele, niin sinun itsesuojeluvaistosi on herättävä viimeistään tässä vaiheessa Räntä-Jaken hampaiden vuoksi.

Tätä ongelmaahan sinulla ei tule olemaan enää ikinä tämän erinomaisen tuotteen hankkimisen jälkeen. Timantti-pullonavaaja, tuo pullonavaajien Rolls Royce, nöyrryttää korkin niin export-pulloista kuin suomalaisesta karhun keskiketterästä. Voisi jopa sanoa, että kun Räntä-Jaakkokin näkee tämän Timantin, on hänenkin mielestä hampailla avaaminen jäänyt kakkossijalle.

Pullonavaajan ominaisuuksista mainittakoon, että tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu avaaja on juuri sopivan painoinen ja vakaa, jolloin kahden päivän, kolmen päivän tai jopa viikon ryyppyputken käsivapina ei vaikuta pullonavaamisskilleihisi. Sinusta tulee ns. immuuni tälle ongelmalle.

PS. Tätähän ongelmaa ei olisi, jos vielä olisi olemassa tuo maaginen Karhun 1,5 litrainen, lasinen mussukkapullo KIERREKORKILLA! (RIP. kierrekorkki)

Aikansa kutakin ja tällä hetkellä mennään ilman karhumuoria. Osta siis pullonavaaja ja lopeta teeskentely.

Lisätiedot

Paino 40 g
Mitat 7.9 × 7.0 × 0.5 cm

Otsikko

Go to Top