Laivanupotus juomapeli

8.00 sis alv 24%

Varasto loppu

Laivanupotus juomapeli
Sisältää:
Pelilauta
2kpl merkkaustusseja
10kpl muovisia shottilaseja

Pakkauksen koko:
Leveys: 20cm
Korkeus: 22cm
Syvyys: 6cm

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 10005 Osasto:

Kuvaus

Laivanupotus juomapeli. Tässä märempi versio perinteiseen laivanupotuspeliin esimerkiksi etkoille!

Juomapeli sisältää kuvanmukaisen pelilaudan, merkkaustussit (huom.tussin korkissa pää, jolla saa pyyhittyä tehdyt merkinnät) sekä yhteensä 10 kappaletta muovisia shottilaseja (5kpl molemmille pelaajille).

Pelin kulku: Juomapeliversio laivanupotuspelistä muistuttaa perinteistä laivanupotuspeliä. Aluksi pelaajat asettuvat vastakkain pelilaudan molemmille puolille ja täyttävät omat shottilasinsa valitsemallaan juomalla. Tämän jälkeen shottilasit asetellaan maata vasten olevalle ruudukolle haluamallaan tavalla. HUOM! Asettukaa siten, että että pääse kurkkimaan toisen pelilautaa! Voit muodostaa 1-3 shottilasin pituisia laivoja (2-3 shotin laivat tulee asettaa vaaka- tai pystysuuntaisesti).

Tarkoituksena on arvata toisen shottilaivojen koordinaatit, koordinaatti kerrallaan. Pystysuuntaiset koordinaatit ovat numeroina 1-4 ja vaakasuuntaiset koordinaatit A-D. Voit siis esittää esimerkiksi arvauksen “C2”. Jos vastustajallasi on shottilasi kyseisessä ruudussa, hän sanoo “Osui ja upposi” ja tämän jälkeen hän kulauttaa shotin kurkusta alas. Jos taas kyseessä on 2-3 shottilasin laiva, hän sanoo “osui” ja seuraavalla arvauskerralla sinun kannattaa jatkaa laivan loppuosan koordinaattien löytämistä lähialueelta. Arvaukset tapahtuu vuorotellen!

Merkatkaa tussilla arvauksenne omaan pystyruudukkoonne, jotta pysytte kartalla arvauksista.

Hauskoja juomahetkiä! TSIN TSIN!

Lisätiedot

Paino 244 g
Mitat 21.9 × 20.2 × 6.0 cm

Otsikko

Go to Top