King Pepe

3.00 sis alv 24%

Varasto loppu

Tuotetiedot

Koko: 7,0cm(l) x 9,0cm(k)
Reunat: Saumattu
Tausta: Fleecekangas
Brodeeraus: Brodeerattu haalarimerkki

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 056 Osasto:

Kuvaus

King Pepe – haalarimerkki

BEHOLD, KING PEPE! Emotionally disturbed Kuningas Pepe, kaikkien epäonnisten kuningas, on täällä. Pepellä ei ole kaikki hyvin. Myös Suicide Squadissa mukana ollutta Pepeä harmittaa se, että kuningas on nimenomaan kolmastoista kortti, eli epäonnen numero. Tämän vuoksi Pepellä ei varmaan ole ollutkaan hirveästi onnea matkassa. Pepen pää ei kestänyt tätä epäonnen numeroa, jonka vuoksi hän ei nähnytkään muita numeroita kun tämän, oman feels bad – numeron. Pepe ei pystynyt juomaan edes kolmea olutta, jonka vuoksi hänen Oktoberfestinsä jäikin erittäin lyhyiksi. Pepe joutui katsomaan nurkkapöydästä, kun nämä germaaniset alkoholille lähes immuunit karpaasit veivät jokaisen wunderbaria huutavan naisen kapakasta. Pepe oli sen verran harmiton ja ujo heppu, ettei naisille juttelemisesta tullut mitään. Pepe elikin suurimman osan elämästänsä yksin miettien, miksi hänellä on niin huono tuuri. Feels pepe.

“Ils m’ont montré la vérité de treize, et il n’est pas signifié pour les yeux mortels” – Kuningas Pepe juuri ennen kuin hän riisti oman henkensä. R.I.P Pepe the King 7.6.1462.

 

Brodeerattu haalarimerkki

Tämä haalarimerkki on brodeerattu. Brodeeratussa tekniikassa merkin päällysosa on ommeltu käyttämällä erivärisiä ompelulankoja. Brodeeraus tehdään pohjakankaan päälle, jolloin brodeeratut osat ovat hieman kohollaan merkin pinnassa.

Brodeeraus on yleisin vaihtoehto haalarimerkin valmistuksessa.

Fleecekangastausta

Tässä haalarimerkissä on fleecekangastausta. Fleecekangastausta piilottaa haalarimerkin takapuolella olevat ompeleet taakseen, jolloin haalarimerkki pysyy siistinä. Fleecekankaan voi myös poistaa ennen sen ompelemista kankaaseen, jolloin itse ompelu helpottuu hieman. Fleecekankaan poistaminen on helpointa joko ratkojalla tai saksilla. Fleecekankaat ovat valkoisia tai mustia riippuen haalarimerkin taustan ja käytettyjen lankojen väreistä.

Laserleikatut reunat

Tämän haalarimerkin reunat ovat laserleikatut. Laserleikkaus mahdollistaa haalarimerkkien monipuolisemmat muodot ja merkin pysymisen halutun muotoisena. Esimerkiksi epäsymmetriset tai teräväkulmaiset muodot tehdään useimmiten laserleikkauksella. Laserleikattujen haalarimerkkien reuna on n. 2mm leveä.

Kuinka kiinnittää haalarimerkit?

Verkkokaupasta löydät myös kaikki tarvittavat välineet kangasmerkkien ompeluun. Valikoimasta löytyy erivärisiä vahvoja ompelulankoja, ratkojia, sormustimia, nuppineuloja sekä mittanauhoja. Merkatun ompelutuotteet löydät täältä. Jos kaipaat myös käytännön vinkkejä haalarimerkkien ompeluun, tsekkaa Haalarimerkkien ompeluohjeet.

Merkattu.fi – Haalarimerkkejä joka lähtöön!

Yhteisöllinen haalarikulttuuri on kasvattanut kiinnostusta myös haalarimerkkejä kohtaan. Vuodesta 2016 lähtien Merkattu.fi on tuonut erilaiset haalarimerkit sekä kangasmerkit entistä lähemmäksi opiskelijoita.

Jatkuvasti laajeneva valikoimamme pitää sisällään ajankohtaisia vapaa-aikaan sekä opiskelijaelämään liittyviä haalarimerkkejä. Meillä pääset myös osallistumaan haalarimerkkien suunnitteluun ja tätä teemmekin tiiviisti yhteistyössä eri alojen opiskelijoiden kanssa. You never know, sunkin ideoima haalarimerkki voi löytyä pian meidän kaupasta!

Verkkokauppamme tarjonta on laajentunut myös muihin opiskelijaelämään ja hauskanpitoon liittyviin tuotteisiin. Valikoimasta löydät esimerkiksi pelejä, asusteita, ompelutuotteita, haalareiden oheistuotteita sekä paljon muuta hauskaa.

Meidät löydät myös Instagramista ja Facebookista!

Lisätiedot

Paino 4 g
Mitat 9.0 × 7.0 × 0.2 cm
Kategoria

Otsikko

Go to Top