Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksiin!

Kännissä olen ketterämpi

3.70 sis alv.

Varasto loppu

Tuotetiedot

Koko: 10cm x 8cm
Reunat: Saumatut
Tausta: Fleecekangas
Brodeeraus: Brodeerattu merkki

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 014 Osastot: , , ,

Kuvaus

Kännissä olen ketterämpi – haalarimerkki

Pitääks paikkaansa, et kännissä on ketterämpi?

Kuvitellaan tilanne, et lähet kännissä siinä aamuviiden aikaan mäkkäristä team boxi pyörän tarakalla polkee kämpille päin ja on niin hiton kylmä. Sit sä aattelet, että nyt ketterään kotiin. Pelkkä ajatus nugeteista saa niin notkeaan tilaan, että tuulikaan ei sua hidasta. Nopee. Sairaan nopee.

 

Brodeerattu haalarimerkki

Tämä haalarimerkki on brodeerattu. Brodeeratussa tekniikassa merkin päällysosa on ommeltu käyttämällä erivärisiä ompelulankoja. Brodeeraus tehdään pohjakankaan päälle, jolloin brodeeratut osat ovat hieman kohollaan merkin pinnassa.

Brodeeraus on yleisin vaihtoehto haalarimerkin valmistuksessa.

Fleecekangastausta

Tässä haalarimerkissä on fleecekangastausta. Fleecekangastausta piilottaa haalarimerkin takapuolella olevat ompeleet taakseen, jolloin haalarimerkki pysyy siistinä. Fleecekankaan voi myös poistaa ennen sen ompelemista kankaaseen, jolloin itse ompelu helpottuu hieman. Fleecekankaan poistaminen on helpointa joko ratkojalla tai saksilla. Fleecekankaat ovat valkoisia tai mustia riippuen haalarimerkin taustan ja käytettyjen lankojen väreistä.

Saumatut reunat

Tämän haalarimerkin reunat ovat saumatut. Saumattua reunaa käytetään useimmiten yksinkertaisimpien haalarimerkkien muodoissa. Saumatuissa reunoissa reunat ovat viimeistelty n. 3mm leveällä lankasaumauksella.

Kuinka kiinnittää haalarimerkit?

Verkkokaupasta löydät myös kaikki tarvittavat välineet kangasmerkkien ompeluun. Valikoimasta löytyy erivärisiä vahvoja ompelulankoja, ratkojia, sormustimia, nuppineuloja sekä mittanauhoja. Merkatun ompelutuotteet löydät täältä. Jos kaipaat myös käytännön vinkkejä haalarimerkkien ompeluun, tsekkaa Haalarimerkkien ompeluohjeet.

Merkattu.fi – Haalarimerkkejä joka lähtöön!

Yhteisöllinen haalarikulttuuri on kasvattanut kiinnostusta myös haalarimerkkejä kohtaan. Vuodesta 2016 lähtien Merkattu.fi on tuonut erilaiset haalarimerkit sekä kangasmerkit entistä lähemmäksi opiskelijoita.

Jatkuvasti laajeneva valikoimamme pitää sisällään ajankohtaisia vapaa-aikaan sekä opiskelijaelämään liittyviä haalarimerkkejä. Meillä pääset myös osallistumaan haalarimerkkien suunnitteluun ja tätä teemmekin tiiviisti yhteistyössä eri alojen opiskelijoiden kanssa. You never know, sunkin ideoima haalarimerkki voi löytyä pian meidän kaupasta!

Meidät löydät myös Instagramista ja Facebookista!

Lisätiedot

Paino 6 g (gramma)
Mitat 8.0 × 10.0 × 0.2 cm (senttimetri)

Otsikko

Go to Top