23.-31.5. välillä tehdyt tilaukset postitetaan 1.6.!

Beer Pong Champ

3.70 sis alv.

Varasto loppu

Tuotetiedot

Koko: 9cm x 6,9cm
Reunat: Laserleikatut
Tausta: Fleecekangas
Brodeeraus: Brodeerattu haalarimerkki

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 059 Osastot: ,

Kuvaus

Beer Pong Champ – haalarimerkki

I’m the Beer Pong Champ! Aika itsestäänselväähän tämä on. Jos erehdyn menemään bileisiin, jossa porukka pelaa beer pongia, niin ai auta armias vastustajan joukkuetta. Meikä niputtaa kaikki cupsit joka kerta, kun on mun vuoro. Joskus heitän kyl ihan tarkotuksella ohi, että pääsen juomaan. Eihän tässä muuten ilta etenis yhtään mihinkään. Selvä voittajien haalarimerkki. Sopii myös hemmetin hyvin Beer Pongin rakastajille ja muille tyypeille, jotka tykkää vetää sitä märkää tämän pelin muodossa. Kyllähän se on ihan paras tunne keskikököttimessä, kun on sovittu tarpeeks kova panos ja pääsee vähän kisaamaan kavereiden kanssa.

 

Brodeerattu haalarimerkki

Tämä haalarimerkki on brodeerattu. Brodeeratussa tekniikassa merkin päällysosa on ommeltu käyttämällä erivärisiä ompelulankoja. Brodeeraus tehdään pohjakankaan päälle, jolloin brodeeratut osat ovat hieman kohollaan merkin pinnassa.

Brodeeraus on yleisin vaihtoehto haalarimerkin valmistuksessa.

Fleecekangastausta

Tässä haalarimerkissä on fleecekangastausta. Fleecekangastausta piilottaa haalarimerkin takapuolella olevat ompeleet taakseen, jolloin haalarimerkki pysyy siistinä. Fleecekankaan voi myös poistaa ennen sen ompelemista kankaaseen, jolloin itse ompelu helpottuu hieman. Fleecekankaan poistaminen on helpointa joko ratkojalla tai saksilla. Fleecekankaat ovat valkoisia tai mustia riippuen haalarimerkin taustan ja käytettyjen lankojen väreistä.

Laserleikatut reunat

Tämän haalarimerkin reunat ovat laserleikatut. Laserleikkaus mahdollistaa haalarimerkkien monipuolisemmat muodot ja merkin pysymisen halutun muotoisena. Esimerkiksi epäsymmetriset tai teräväkulmaiset muodot tehdään useimmiten laserleikkauksella. Laserleikattujen haalarimerkkien reuna on n. 2mm leveä.

Kuinka kiinnittää haalarimerkit?

Verkkokaupasta löydät myös kaikki tarvittavat välineet kangasmerkkien ompeluun. Valikoimasta löytyy erivärisiä vahvoja ompelulankoja, ratkojia, sormustimia, nuppineuloja sekä mittanauhoja. Merkatun ompelutuotteet löydät täältä. Jos kaipaat myös käytännön vinkkejä haalarimerkkien ompeluun, tsekkaa Haalarimerkkien ompeluohjeet.

Merkattu.fi – Haalarimerkkejä joka lähtöön!

Yhteisöllinen haalarikulttuuri on kasvattanut kiinnostusta myös haalarimerkkejä kohtaan. Vuodesta 2016 lähtien Merkattu.fi on tuonut erilaiset haalarimerkit sekä kangasmerkit entistä lähemmäksi opiskelijoita.

Jatkuvasti laajeneva valikoimamme pitää sisällään ajankohtaisia vapaa-aikaan sekä opiskelijaelämään liittyviä haalarimerkkejä. Meillä pääset myös osallistumaan haalarimerkkien suunnitteluun ja tätä teemmekin tiiviisti yhteistyössä eri alojen opiskelijoiden kanssa. You never know, sunkin ideoima haalarimerkki voi löytyä pian meidän kaupasta!

Meidät löydät myös Instagramista ja Facebookista!

Lisätiedot

Paino 4 g (gramma)
Mitat 6.9 × 9.0 × 0.2 cm (senttimetri)

Otsikko

Go to Top