Influence X Merkattu

HEY YOU! Halutaan ottaa sut mukaan luomaan ja kehittämään meidän tarjoamaa tuotevalikoimaa ja sisältöä! Skrollaa alas ja löydät tämänhetkiset mahdollisuudet tuoda just sun toiveet ja ajatukset esiin. Much appreciated!

Toivecorneri

TOIVECORNERI

Osallistu haalarimerkkien ideointiin!

Toivecorneri on paikka, jonne kuka tahansa voi käydä jättämässä omia haalarimerkkitoiveita ja -ideoita. Parhaat ideat valitaan äänestykseen ja eniten ääniä keränneet ideat lähtee toteutukseen pikimmiten.

Viimeisimmän Toivecornerin äänestysvaihe päättyi 29.5. – käy tsekkaa voittajaideat!

TOIVECORNERIIN
Merkatun hautuumaa

HAUTUUMAA

Onko kuolleista mahdollista nousta?

Merkatun hautuumaa on paikka, jonne pääsevät kaikki loppuunmyydyt haalarimerkit, joita ei löydy enää tämänhetkisestä valikoimasta. Hautuumaalta on kuitenkin mahdollista palata takaisin elävien kirjoihin, mikäli kansa näin haluaa. Käy siis vaikuttamassa valikoimaan äänestämällä!

HAUTUUMAALLE
Merkatun blogi

BLOGI

Startattiin juuri blogi, jonka tarkoituksena on toimia myös kanavana, jonne opiskelijat ja opiskelijaelämään liittyvät tyypit voi tulla jakamaan omia kokemuksia, vinkkejä ja ajatuksia matkansa varrelta! Voit valita postausaiheen valmiilta idealistalta tai ehdottaa sulle mieluista aihetta. Tyyli ja sana on vapaa!

Jos kirjoittaminen kiinnostaa sua, käy ehdottomasti tsekkaa lisätietoa alla olevasta linkistä!

BLOGIIN

-10% SEURAAVASTA TILAUKSESTA!

Liity Merkatun postituslistalle ja nappaa 10% etu seuraavasta tilauksestasi! Uutiskirjeen kautta saat aina ensimmäisenä tiedon kampanjoista ja muista Merkattuun liittyvistä asioista! Alennus koskee normaalihintaisia haalarimerkkejä.