Influence X Merkattu

HEY YOU! Halutaan ottaa sut mukaan luomaan ja kehittämään meidän tarjoamaa tuotevalikoimaa ja sisältöä! Skrollaa alas ja löydät tämänhetkiset mahdollisuudet tuoda just sun toiveet ja ajatukset esiin. Much appreciated!

Toivecorneri

TOIVECORNERI

Tuu mukaan vaikuttamaan Merkatun haalarimerkkivalikoimaan!

Toivecorneri on paikka, jonne kuka tahansa voi käydä jättämässä omia haalarimerkki-ideoita ja -toiveita. Parhaat ideat valitaan äänestykseen ja eniten ääniä saaneet ideat lähtevät toteutukseen pikimmiten. Vuoden 2022 toisen cornerin äänestysvaihe päättyi 19.9. – Käy tsekkaa tämänkertaiset voittajaideat!

TOIVECORNERIIN
Merkatun hautuumaa

HAUTUUMAA

Onko kuolleista mahdollista nousta?

Merkatun hautuumaa on paikka, jonne pääsevät kaikki loppuunmyydyt haalarimerkit, joita ei löydy enää tämänhetkisestä valikoimasta. Hautuumaalta on kuitenkin mahdollista palata takaisin elävien kirjoihin, mikäli kansa näin haluaa. Käy siis vaikuttamassa valikoimaan äänestämällä!

HAUTUUMAALLE
Merkatun blogi

BLOGI

Merkatun blogin tarkoituksena on toimia kanavana, jonne opiskelijat ja opiskelijaelämään liittyvät tyypit voivat tulla jakamaan omia kokemuksia, vinkkejä ja ajatuksia matkansa varrelta!

Tervetuloa lukemaan!

BLOGIIN

-10% SEURAAVASTA TILAUKSESTA!

Liity Merkatun postituslistalle ja nappaa 10% etu seuraavasta tilauksestasi! Uutiskirjeen kautta saat aina ensimmäisenä tiedon kampanjoista ja muista Merkattuun liittyvistä asioista! Alennus koskee normaalihintaisia haalarimerkkejä.