Opiskelija – jos kaipaat töitä opintojen ohelle, tämä on sulle! Me Merkatulla halutaan tarjota hyödyllistä tietoa ja vinkkejä opiskelijoille opiskelijaelämään ja myös urapolkuihin liittyen.

Tästä blogipostauksesta löydät lisätietoa mahdollisuudesta työskennellä joustavasti omien aikataulujen mukaan lasten parissa, huikeiden nuorten naisyrittäjien perustaman Zildren-palvelun kautta. Lue lisää palvelusta ja miksi lähteä mukaan!

Merkatun yhteistyökumppani Zildren tarjoaa pitkäaikaisia sekä keikkaluonteisia lastenhoito- ja opetustöitä opiskelijoille!

Kerrytä työkokemusta tai tienaa opintojesi ohessa! Zildren-palvelussa voit muun muassa tarjota lastenhoitoa, tukiopetusta ja läksyapua tai tehdä sijaisuuksia kouluihin sekä päiväkoteihin. Tarjolla on sekä yksittäisiä että säännöllisiä lastenhoitokeikkoja. Palvelussa voit valita ja ilmoittaa työtehtäviä omien aikataulujesi mukaisesti, perheessä työskennellessäsi saat myös itse päättää tuntihintasi.

Zildren - blogipostaus

Mistä on kyse?

? Kerrytä työkokemusta tekemällä kouluissa ja päiväkodeissa sijaisuuksia taikka tarjoamalla lastenhoitoa, tukiopetusta tai läksyapua.

? Työskentele joustavasti juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

? Tee töitä kätevästi oman kotisi lähialueella.

Teet merkityksellistä ja palkitsevaa työtä

Zildren on kasvatusalan sijaisten, apu-/tukiopettajien sekä lastenhoidon alustapalvelu. Toimimme koko Suomessa ja rekisterissämme on jo lähemmäs 700 kasvatus- ja hoiva-alan opiskelijaa sekä ammattilaista. Työskennellessä kauttamme olet ratkaisevan tärkeässä roolissa, kun tarjoat esimerkiksi perheille mahdollisuuden tukiopetuspalveluihin ja turvalliseen lastenhoitoon sekä päiväkodeille ja kouluille apua sairastapauksien paikkaamisessa. Pidä hauskaa samalla kun autat!

Zildren on täällä sinua varten

Zildren-palvelussa koko lastenhoitoprosessi aina vuorojen löytämisestä palkkion ja verojen maksuun on tehty mahdollisimman helpoksi. Töiden hankinta Zildren-palvelun kautta kannattaa siis sekä taloudellisesti että ajankäytöllisesti.

Tiimimme työskentelee jatkuvasti tehdäkseen palvelusta niin helppokäyttöisen kuin mahdollista, jotta sinulle jää aikaa keskittyä sataprosenttisesti valitsemaasi työhön. Kauttamme löydät kootusti lähialueesi lastenhoito- tai sijaispalveluita tarvitsevat perheet, päiväkodit ja koulut.

Vuorojen löytäminen ja tarjoaminen käy nopeasti ja vaivattomasti. Sopimukset hoituvat palvelumme kautta varauksen yhteydessä ja maksut tilitetään automaattisesti kahden viikon välein. Zildren-palvelun avulla sinun ei tarvitse käyttää aikaasi mihinkään ylimääräiseen.

Määrittelet itse oman palkkasi

Zildrenillä saat itse päättää, paljonko tahdot tienata. Määrittelemästäsi tuntihinnasta vähennetään ainoastaan omat henkilökohtaiset verosi sekä yhteistyökumppanimme Free Kevytyrittäjä -palvelun alennettu palvelumaksu (2,5 % alv 0). Palveluumme rekisteröityminen on ilmaista.

Työskentely kevytyrittäjänä Zildrenin kautta

Harmaan talouden torjuminen ja luotettavuus ovat meille ehdottoman tärkeitä. Siksi jokainen Zildren-palveluun rekisteröitynyt hoitaja on mukana joko oman yrityksen tai kevytyrittäjyyden kautta.

Kaikissa tapauksissa palvelun tilannut taho voi luottaa siihen, että Zildren-palvelun kautta otettujen työnsuorittajien osalta verot on maksettu. Lisäksi palveluun rekisteröityneillä on kevytyrittäjinä toimiessaan tapaturmavakuutus voimassa heti työsuorituksen alusta alkaen.

Kevytyrittäjyys saattaa kuulostaa jännittävältä, jos siitä ei ole aiempaa kokemusta. Todellisuudessa tämä on kuitenkin Zildrenin kautta superhelppoa, sillä kaikki yrittämiseen liittyvä byrokratia on hoidettu sinun puolestasi.

Ei laskuttamista, veroista tai kirjanpidosta huolehtimista, vaan riittää, että lataat verokorttisi palveluun ja palkkiot tulevat automaationa sovitusti tilillesi kahdesti kuussa. Tällöin jää aikaa ja energiaa keskittyä siihen olennaiseen, eli lasten parissa työskentelyyn.

Lue lisää

Käy lukemassa lisää  ja liity kasvavaan Zildren-perheeseen!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa tai kurkista blogiimme. Niistä löydät hauskoja vinkkejä lasten kanssa puuhailuun, jos omassa päässä lyö tyhjää!

Terkuin,

Zildrenin tiimi