Pitkän ja ennustamattoman kevään jälkeen alkaa näkyä valoa tunnelin päässä ja kesälaitumista ollaan mekin päästy jo pikkuisen nauttimaan!

Tämä kevät muuttui myös meidän osalta tosi erilaiseksi suunnitelmiin ja odotuksiin nähden ja oltiinkin kirjaimellisesti matkalla toiseen kaupunkiin opiskelijabileisiin yhteistyökuvioiden merkeissä, kun tieto yli 500 hengen tapahtumien perumisista julkaistiin.

Tapahtumien peruuntuminen stoppasi yhden kovasti odotetun ja hauskan osa-alueen meidän toiminnasta, mutta suuremmassa kontekstissa tää oli tietysti vain pieni murhe. Positiivisena kääntöpuolena kevät kuitenkin antoi mukavasti aikaa tulevan suunnitteluun ja paljon ollaan saatu hommaa vietyä eteenpäin. Lisäksi on ollut kyllä mahtavaa seurata somen kautta opiskelijoiden ja järjestöjen tempauksia toistensa tukemiseksi – propsit kaikille siitä!

Mitä kuuluu Merkatulle 1 - blogi

What’s new?

Alkukesä on pitkälti vietetty verkkokaupan parissa ja päivitetty ja uudistunut verkkokauppa on nyt auki – JEE! Merkatun suunta on kohti yhteisöllisempää meininkiä ja sun mukaan ottamista entistä enemmän. Ajatuksia uusista tuotteista pyörii päässä hirveetä kyytiä ja lähtökohtana tuotevalikoiman suunnitteluun meillä on alusta asti ollut tarjota opiskelijoiden toiveiden mukaista matskua.

Konkreettisiksi keinoiksi opiskelijoiden äänten esilletuontiin ollaan luotu Toivecorneri ja Hautuumaa,  joiden kautta vaikuttaminen on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi. Kannattaa siis ehdottomasti käydä jättämässä omat toiveet ilmoille ja sun lempparimerkit voi jo pian löytyä omista haalareista!

Lisäksi ollaan pyöritelty ajatusta tästä blogista jo pidemmän aikaa. Tämän tarkoituksena on Merkatun turinoiden jakamisen lisäksi tarjota opiskelijoille suunnattua alustaa, jonne kiinnostuneet voi tulla kirjoittamaan opiskelijaelämään liittyvistä asioista ja tätä kautta jakaa tietoa, vinkkejä ja omia kokemuksia. Sormet ristissä, että ajatus ottaa tuulta alleen!

Mitä kuuluu Merkatulle 3 - blogi

Muuten mennään vielä kesää fiilistellen ja verkkokauppaa pyöritellen hetken aikaa ja syksyllä tilanteen toivottavasti sen salliessa päästään jatkamaan siitä mihin jäätiin.

Syksy tulee tuomaan tullessaan paljon uutta ja eeppistä haalarimerkkivalikoimaa ja pyritään pyörimään myös opiskelijatapahtumissa mahdollisimman paljon.  T Ä T Ä odotellessa!

Ja hei SUPER paljon onnea uusille opiskelijoille – toivottavasti nähään pian!

Mitä kuuluu Merkatulle 2 - blogi

Terkuin,

Merkatun bobboo